perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kevään etenemistä odotellessa

Muutama viikko sitten tiet alkoivat sulaa mutta jonkin asteinen takatalvi peitti vielä lumivaippaansa.
Verkkohuivi villityksen jälkeen oli taas mukava neuloa sukkia ja nyt pääsi puikoille kirjoneuleet.Tässä Kainuun maakuntasukat Nalle langasta,puikoilla on myös ohjeen mukaisesti 7-veljestä muttahieman eri väreissä pohjaväri tummempaa ja tuon tumman kuvion olen tehnyt tumman sinisellä ja tietenkin harmaja lanka loppui kesken ja sitä nyt odottelen tulevaksi että saan sen toisenkin sukan valmiiksi.
Nämä oli mielenkiitoiset neulottavat väriensä puolesta.Tämmöiset samanlaiset tein jo yhdet viimejouluksi lahjaksi mutta käytin pohjalankana tummaa harmaata
Kevät alkaa jo näyttää merkkejään täälläkin pohjoisessa,hanget madaltuneet ja tiet alkavat sulaa jotenka loskakelejä on odotettavissa,ellei takatalvi estä kevään nopeaa etenemistä.Pääsiäinen lähestyy ja päivät pitenee.

 Toivottelenkin kaikille Mukavaa.aurinkoista ja"munarikasta" pääsiäitä.

Tunnustus

Sain tämän tunnustuksen bemulta ,mammajamustakissa blogista kiitos vielä kerran.

Nyt minun pitäisi kertoa 7 asiaa itsestäni mutta niitä on kai tullut kerrottua pitkin matkaa.

    1.Olen koko ikäni asunut Pohjois-Suomessa.
    2.Aina tehnyt käsilläni neulonut,virkannut tai muuta mukavaa askarrellut,toistakymmentä vuotta jopa maalannut posliinia.
    3.Huumorintajuinen ja osaan nauraa myöskin itselleni.Pientä ironiaa aina ilmassa.
    4.Kokeilun haluinen ainakin käsitöissä ja uuden oppiminenkaan ei ole vierasta.
    5.Penkki urheilija teeveen ääressä,Formuloista yleisurheiluun ja kaikki siltä väliltä lukuun ottamatta jalkapalloa.
    6.En ole juhla ihminen vaikka joskus ne piristää.
    7.Pidän enemmän talvesta kuin kuumasta helteisestä kesästä,sateestakin voi nauttia kun se tulee oikeaan aikaan.

  Sitten kolmanneksi tämä tunnustus täytyisi jakaa eteen päin mutta olen blokeja seuratessani olen huomannut melkeimpä jokaisessa blokissa näitä useampaankin kertaan jotenka en jatka tätä nyt eteenpäin.Jokainen seuraamani blogi on tämän tunnustuksen arvoinen enkä halua erotella ketään jotenka  toivoisin että ottakaa mukaanne olkaa hyvät.




keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Nyt nämä saa riittää.

En tee ennää yhtää.
Monta tuli tehtyä mutta nyt lopetan.Kolmea eri merkkistä lankaa ja osasta tuli pitempiä joissa oli 35 metriä lankaa osassa 28 metriä ja nuissa jossa pikkunen pampula oli vain 21 metriä kaikki on tehty 8 silmukalla.Pitkät on isosilmäistä verkkolankaa ja nuissa muissa pienepi reikänen verkko.Kuvat saa isommaksi klikkaamalla.

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tunnustus ja tuubeja

Sain tämän tunnustuksen Karjakolta.Kiitos tästä vielä kerran. Tämä pitäis jakaa  mutta toivoisin että kävijät ottaisivat mukaansa.
Verkkohuiveja on tullut tehtyä muutamia ja tässä yksi niistä.Mannekiinia ei löyynyt niin Remulle laitettiin huivi kaulaan kuvan oton ajaksi käyttäytyi oikein nätisti.
Muutamia tuubeja on tullut tehtyä ja tietenkin piti verestää vanhoja ja neuloa tuubi tunturineuleella.
Aika on vierähtänyt kuin siivillä taas ettei ole paljon kerinnyt bloggailemaan.Junasukkia sain ensi hätään 12 paria ja ne on viety neuvolan tädeille jakoon ja vielä muutamat täytyisi tehdä että ainakin tänä vuonna syntyneet saisivat kaikki sukkansa pienessä kunnassa ei ole syntyviä kovin paljon niin kerkiää kaikille neuloa.                                    Kevät on jo edessä ja aurinkoisia päiviä mukavasti.Ainakaan viikkoon ei ole tullut lisää lunta ja aurinko lämmittää sen verran että räystäät tippuu ja pudottaa katoilta lumet ettei jokaiselle katolle tarvitse kiivetä.Eipä silti minusta ei siihen olisikaan kun jo räystäälle kiivetessä alkaa vatsassa velloa.Mitenkähän sitä on lapsena pystynytkin kiipeämään katolle ja olla piipun takana piilossa kun on piilosta leikitty.Nyt sitten on semmoinen korkeanpaikan kammo ettei pystyisi kerrostalon ylimään kerrokseen menemään etes hissillä saatika ikkunasta ihaileen maisemia.Aurinkoisia päiviä teille kaikille.